Bra belysning för sportlubben

Visst är det härligt att träna och tävla under ljuvliga sommarkvällar, men största delen av året är det ganska mörkt i Sverige. Därför är det klokt att investera i bra belysning på både själva sportklubben och på era egna bilar när ni åker på tävling.

Investerar i kraftig belysning

Det finns lampor och så finns det lampor, både för att lysa upp när du arbetar på sportklubben, tränar och när du kör bil. Det är klokt att verkligen kunna se i mörkret. Vare sig ni behöver laga någonting eller träna utomhus i november vill ni veta vart ni sätter fötterna. Kunna se detaljer och hitta saker som ni tappade på marken. Detsamma gäller när ni ska ta er till och från träning och tävlingar. På Nordeye Sverige köper du extralampor till bilen och arbetsbelysning till sportklubben som klarar hårda tag. Rejäla lampor som du antingen sätter upp eller tar med som extern belysning. Investera i god belysning för både sportanläggningen och era egna bilar på Nordeye Sverige, så kommer ni både se och synas i vintermörkret.

Kör säkert till och från sportevenemangen

Ni har varit på ett sportevenemang och ska ta er hem. Det är roligt att både följa med och delta på tävlingar, samtidigt som det tar på krafterna. Har du varit igång hela dagen samt har en arbetsvecka bakom dig kan du känna dig trött när det är dags att sätta sig i bilen för att köra hem. I Sverige finns det också väldigt mycket djur att ha koll på: älg, hjort, rådjur, vildsvin, rävar och även ren och björn om du bor norrut. Oavsett vart du bor så behöver du ofta köra på kvällen för att kunna ta dig till och från tävlingar. En del av charmen med sport är ju möjligheten att åka iväg till andra städer för att delta. Det innebär för många sportintresserade många mil på de svenska vägarna i mörker.

Då är det klokt att ha extra belysning på bilen. Har sportklubben en egen minibuss eller annat fordon, bör även det fordonet utrustas med bra extrabelysning. Så att du som kör ser djur, människor och bilister i god tid. Med extrabelysning kommer du kunna upptäcka djur som står vid sidan av vägen mycket snabbare. Djurens ögon reflekteras i lampornas sken på lång håll. Att synas och se väl i mörker handlar om säkerhet. Du ansvarar för att alla passagerare i bilen tar sig hem på ett säkert sätt.