Höstsäsongen igång, ny hemmaborg och nysatsning på ungdomsverksamheten

Redan idag, måndagen den 20:e Juli, tar seniorlaget upp träningen igen efter sommaruppehållet.

Höstsäsongen rivstartar den 1 augusti med bortamatch mot topplaget Vellinge IF. För närvarande är laget placerat på tionde plats i Div.5 Sydvästra B med 14 inspelade poäng på 12 matcher och befinner sig med det just nu på kvalplats för att hålla sig kvar.

Visserligen är avståndet ner till direkt degradering förhållandevis betryggande. Men även om tränare Nilssons mannar är nykomlingar för året är förhoppningarna goda att man, med hjälp av bra träningsflyt och kämpaglöd, under hösten ska avancera i tabellen och därmed säkra fortsatt spel i Division 5.

Nu börjar laget dessutom göra sig hemmastadda på den nya hemmaborgen, Gullviksborgs IP, vars stora mått inbjuder till svepande crosspassningar och gynnar de som är skickliga på att hålla bollen inom laget.

En bortamatch mot AIF Barrikaden ska vara något som fruktas över hela Malmö! Vår tidigare hemmaplan Heleneholms IP är alltså numera ett minne blott.

Med ett nytt närområde att bekanta sig med, och en bättre tillgång till planer, öppnar sig också möjligheten att göra en nysatsning på vår ungdomsverksamhet.

Mycket är på gång och under hösten är förhoppningen att ha ett antal nya ungdomslag i träning.

Vill du engagera dig eller ditt barn i vår ungdomsverksamhet?

Kontakta då Johan Ekberg på 073-638 97 10 eller johan@aifbarrikaden.se

 

This entry was posted in Juniorer, Pojkar 15, Projekt Drive!, Seniorer A, Seniorer B. Bookmark the permalink.